Chapter 01: Roman Numerals(FREE) Nursing School Test Banks

Chapter 01: Roman Numerals

COMPLETION

1. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
7 2 = _____

ANS: xiv

PTS: 1 MSC: Practice Problems

2. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
29 1 = _____

ANS: xxviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

3. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
3 10 = _____

ANS: xxx

PTS: 1 MSC: Practice Problems

4. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
10 + 2 = _____

ANS: xii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

5. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
18 = _____

ANS: xviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

6. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
21 = _____

ANS: xxi

PTS: 1 MSC: Practice Problems

7. Write the following Arabic number as a lowercase Roman numeral.
11 1/2 = _____

ANS: xiss

PTS: 1 MSC: Practice Problems

8. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
6 3 = _____

ANS: xviii

PTS: 1 MSC: Practice Problems

9. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
30 6 = _____

ANS: xxiv

PTS: 1 MSC: Practice Problems

10. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
12 2 = _____

ANS: vi

PTS: 1 MSC: Practice Problems

11. Perform the indicated operation and record the result in lowercase Roman numerals.
13 + 7 = _____

ANS: xx

PTS: 1 MSC: Practice Problems

Leave a Reply