Chapter 08: Converting Within and Between Systems Nursing School Test Banks

Chapter 08: Converting Within and Between Systems

COMPLETION

1. A clients intake was the following:
3/4 cup of coffee (1 cup = 8 oz)
1 can of ginger ale (1 can = 12 oz)
1/2 glass of cranberry juice (1 glass = 6 oz)
How many mL will you record on the intake and output (I&O) sheet? _____ mL

ANS: 630

PTS: 1 MSC: General

2. Directions: Write the equivalent indicated.

1 mg = _____ g

ANS: 0.001

PTS: 1 MSC: General

3. Directions: Write the equivalent indicated.

1,200 mL = ______ oz

ANS: 40

PTS: 1 MSC: General

4. Directions: Write the equivalent indicated.

4 1/4 qt = _____ mL

ANS: 4,250

PTS: 1 MSC: General

5. Directions: Write the equivalent indicated.

11 1/2 oz = ________ mL

ANS: 345

PTS: 1 MSC: General

6. Directions: Write the equivalent indicated.

28.3 kg = _____ lb

ANS: 62.04 lb

PTS: 1 MSC: General

7. Directions: Write the equivalent indicated.

4,176 g = _____ kg

ANS: 4.176 kg

PTS: 1 MSC: General

8. Directions: Write the equivalent indicated.

59 lb = _____ kg (Round answer to the nearest tenth)

ANS: 26.8 kg

PTS: 1 MSC: General

9. Directions: Write the equivalent indicated.

0.005 g = _____ mg

ANS: 5

PTS: 1 MSC: General

10. Directions: Write the equivalent indicated.

0.3 mg = _____ g

ANS: 0.0003 g

PTS: 1 MSC: General

11. Directions: Write the equivalent indicated.

2 oz = _____ tbs

ANS: 4

PTS: 1 MSC: General

12. Directions: Write the equivalent indicated.

45 kg = _______ lb

ANS: 99

PTS: 1 MSC: General

13. Directions: Write the equivalent indicated.

56 in = ______ cm

ANS: 140

PTS: 1 MSC: General

14. Directions: Write the equivalent indicated.

2,575 mL = _______ L

ANS: 2.575

PTS: 1 MSC: General

15. Directions: Write the equivalent indicated.

125 mL = ________ tsp

ANS: 25

PTS: 1 MSC: General

16. Calculate the clients intake in mL.
Apple juice 2 oz
Chicken broth 4 oz
Gelatin dessert 3 oz
Hot tea 5 oz
Total mL = _____

ANS: 420

PTS: 1 MSC: General

17. A clients intake was the following:
1 1/4 cup of coffee (1 cup = 8 oz)
4 oz cranberry juice
1 1/2 bowls of chicken broth (1 bowl = 6 oz)
3 1/2 glasses of water (1 glass = 6 oz)
The client voided urine as follows: 260 mL, 180 mL, 500 mL, and 425 mL
Calculate the clients I&O in mL.
a. Intake: _____ mL
b. Output: _____ mL

ANS: a. 1,320; b. 1,365

PTS: 1 MSC: General

18. A clients intake was the following:
1/8 qt of milk
1 1/4 cup of coffee (1 cup = 6 oz)
3 oz water
2 oz of chicken broth
a. Intake: ________ mL
b. Intake: ________ L

ANS: a. 500; b. 0.5

PTS: 1 MSC: General

19. A client drinks 300 mL of magnesium citrate. How many ounces did the client consume? _____ oz

ANS: 10

PTS: 1 MSC: General

20. A client has an order for Maalox 30 mL p.o. at bedtime. How many tsb will the nurse instruct the client to take? _____ tsb

ANS: 2

PTS: 1 MSC: General

21. A client received 5.4 liters of IV fluid during a surgical procedure. How many mL of IV fluid did the client receive? _____ mL

ANS: 5,400

PTS: 1 MSC: General

22. A client drinks 4 3/4 cups (cup = 8 oz) of a liquid. How many mL did the client drink? ______ mL

ANS: 1,140

PTS: 1 MSC: General

23. A client had a physical a year ago and weighed 85 kg. The client tells you he lost 11 lb. What is the clients current weight in kg? _______ kg

ANS: 80

PTS: 1 MSC: General

24. A client reports drinking 48 oz of water on a visit to the clinic. How many mL did the client drink? _________ mL

ANS: 1,440

PTS: 1 MSC: General

25. A client needs to drink 1 1/2 oz of an elixir per day. How many tsp would this be equivalent to? ________ tsp

ANS: 9

PTS: 1 MSC: General

Leave a Reply